Тема5:
Приготування різних видів бісквітного тіста  та виробів з нього.

Уміти:організувати робоче місце; працювати з технологічною документацією:Робити розрахунок сировини. Виготовляти різні виді виробів,  визначати якість органолептичним методом, вирішувати проблемні ситуації,дотримуватись вимог охорони праці, санітарії, особистої гігієни.

- 5 яєць;
-200 г цукру;
-200 г борошна;
-5 г ванільного цукру;

-дрібка солі. 

1. Білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки збиваємо зі 100 г цукру, сюди ж додаємо дрібку солі. В окремій мисці збиваємо білки поступово додаючи ще 100 г цукру та ваніль. 
2. У білкову суміш виливаємо жовтки й акуратно перемішуємо, намагаючись не осадити білки. У підготовлену заздалегідь масу просіюємо борошно і також акуратно перемішуємо.
3. Викладаємо тісто у форму діаметром 20 см і відправляємо до попередньо розігрітої духовки. Роз'ємну форму можна не змащувати, а просто вистелити дно пергаментом. В інших випадках змащуйте вершковим маслом тільки дно. Випікаємо за температури 160°C протягом 40 хвилин. 
Ідеальний бісквіт - Кулинарные рецепты на Food.ua  Простий бісквіт - покроковий рецепт з фото

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога